گروه سلامت: با ادامه افزایش عفونتهای مقاوم به آنتیبیوتیک، متخصصان در جستوجوی داروهای ضدمیکروبی جایگزین، به خواص درمانی طبیعی عسل پرداختهاند.به گزارش بهداشت نیوز، سال ۲۰۱۹ در سراسر جهان، بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در نتیجه عفونتهای باکتریایی مقاوم به آنتی...
گروه علمی: اگر میخواهید پیری را از پوست خود دور کنید، از عسل استفاده کنید زیرا سرشار از آنتیاکسیدانهاست.عسل یک ماده غذایی صددرصد طبیعی بوده و به لطف ۸۰ درصد قندی که دارد مرطوبکننده و نرمکننده است. قدرت احیاکنندگی فوقالعاده این ماده غذایی به دلیل ویتامینها و ...
گروه سلامت: مصرف همزمان برخی مواد غذایی سبب عدم جذب مواد معدنی و ویتامین ها شده و از این رو برای فرد مشکلات فراوانی به وجود می آورد. آثار تداخل های غذایی در تمام افراد یکسان نیست و ممکن است برخی علایم تداخل های غذایی، در یک نفر به شدت بروز کند اما فرد دیگری با خوردن همان مواد غذایی، دچار هیچ عارضه یا ...
گروه سلامت:زردچوبه گیاهی فراموش شده است؛ گیاهی که همه فایده آن محدود به آشپزخانه به عنوان یک ادویه رنگ دهنده غذا شده و شاید هیچکس نداند که دنیایی از خاصیت در این گیاه زرد رنگ نهفته است و در درمان دهها بیماری کاربرد دارد. دکتر ابراهیمی، کارشناس و درمانگر طب سنتی نسخههای ترکیبی با پایه ...
گروه سلامت: با ادامه افزایش عفونتهای مقاوم به آنتیبیوتیک، متخصصان در جستوجوی داروهای ضدمیکروبی جایگزین، به خواص درمانی طبیعی عسل پرداختهاند.به گزارش ایسنا، سال ۲۰۱۹ در سراسر جهان، بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در نتیجه عفونتهای باکتریایی مقاوم به آنتیبیوتیک ...
گروه سلامت: یک متخصص طب ایرانی، با بیان اینکه طبق نظر حکمای این طب، مواد غذایی باید با مصلحاتشان مصرف شوند، گفت: مصرف همزمان برخی مواد غذایی مانند خربزه و عسل میتواند باعث دل درد و آسیب به بدن شود.دکتر نفیسه حسینییکتا ، گفت: در طب ایرانی توصیه میشود که مواد غذایی با مصلحات...
گروه علمی:بر اساس یک مطالعه جدید، عسل خام می تواند به کاهش سطح کلسترول و قندخون کمک کند. یک مطالعه جدید نشان میدهد که عسل، بر خلاف سایر شیرین کننده ها، ممکن است در واقع برای سلامت قلب و عروق مفید باشد.این مطالعه نشان میدهد که عسل، به ویژه عسل خام و تک گل، ممکن است جایگزین سالمتری برای ...
گروه سلامت: روشهای مختلفی برای تهیه معجون شلغم و عسل وجود دارد. در این مطلب به سادهترین و بهترین روش تهیه معجون عسل و شلغم پرداختهایم. شلغم یکی از انواع سبزیجات ریشهدار است. شلغم به رنگهای سفید، سبز و بنفش دیده میشود. شلغم در سراسر جهان رشد میکند و دارای ...
گروه علمی: از آنجایی که عسل حاوی قند و کربوهیدراتهای زیادی است، از اینرو تاکنون گمان میشد که مصرف منظم آن میتواند خطر ابتلا به بیماریهای متابولیک (مخصوصا دیابت نوع 2) را افزایش دهد. اما یافتههای جدید محققان دانشگاه تورنتو که در 23 نوامبر 2022 منتشر شد، چیز دیگری را ...
گروه علمی: یک مطالعه جدید نشان میدهد که عسل، برخلاف سایر شیرین کننده ها، ممکن است در واقع برای سلامت قلب و عروق مفید باشد. این مطالعه نشان میدهد که عسل، به ویژه عسل خام و تک گل، ممکن است جایگزین سالمتری برای قندی باشد که مصرف میشود.
محققان دانشگاه تورنتو کانادا تاکید ...
گروه سلامت: قبل از اینکه به جستجو در داروخانه بپردازید تا یک شربت ضد سرفه پیدا کنید، یک قاشق عسل را امتحان کنید. مطمئناً نتیجۀ آن فوری و معجزه آسا نیست، اما یک تحقیق علمی نشان داده است که عسل با خواص منحصر به فردش، جایگزین بسیار مناسبی برای شربت سرفه است.
عسل یا شربت ضد سرفه؟
بسیاری از فرآورده ...
گروه علمی: عسل میتواند همه چیز را خوشمزهتر کند. از مرغ و ماهی گرفته تا نان و دسر و حتی به تنهایی نیز اگر به سادگی یک قاشق غذاخوری شیرینی میخواهید مفید خواهد بود.به گزارش فرارو ، اکنون نتیجه پژوهشهای تازه نشان میدهند که عسل ممکن است سطح قند و کلسترول خون را نیز بهبود بخشد ...
گروه علمی: از دوران باستان، عسل هم به عنوان یک ماده غذایی و هم یک دارو مورد استفاده قرار گرفته است.
به گزارش بهداشت نیوز،عسل حاوی ترکیبات مفید بسیاری است که فواید سلامت مختلف را ارائه می کنند. عسل مایعی غلیظ و شیرین است که توسط زنبور عسل تولید می شود. بو، رنگ و مزه عسل به نوع گل هایی که زنبور عسل از ...
گروه علمی: اغلب والدین برای درمان سرفه کودکان از دارو استفاده می کنند در حالی که عسل برای سرفه فوق العاده است، البته چگونگی استفاده از عسل برای درمان سرفه بسیار مهم می باشد.قبل از هر چیز باید این مسئله را روشن کرد که آیا می توان سرفه را با عسل درمان کرد؟ نوشیدن چای و یا آب لیموی داغ مخلوط شده با عسل ...
گروه علمی: از دوران باستان، عسل هم به عنوان یک ماده غذایی و هم یک دارو مورد استفاده قرار گرفته است.
عسل حاوی ترکیبات مفید بسیاری است که فواید سلامت مختلف را ارائه می کنند. عسل مایعی غلیظ و شیرین است که توسط زنبور عسل تولید می شود. بو، رنگ و مزه عسل به نوع گل هایی که زنبور عسل از آنها تغذیه کرده است،...
گروه علمی: برای تقویت سلامت روده، سطح انرژی، افزایش متابولیسم و بهبود جذب مواد مغذی، غذاهای خاصی وجود دارد که باید به جای وعدههای غذایی سنگین با معده خالی مصرف شوند.به گزارش فارس، کارشناسان میگویند ممکن است ایده خوبی نباشد که بلافاصله پس از بیدار شدن از خواب مقدار زیادی غذا بخورید....
گروه اقتصادی: رییس کانون صنعت زنبور عسل کشور گفت: بعد از حذف ارز ترجیحی بر واردات نهادههای زنبور عسل و اخذ مالیات بر ارزش افزوده، قیمت عسل افزایش و در نتیجه توان خرید و سرانه مصرف عسل کاهش پیدا میکند.به گزارش ایلنا،عفت رئیسی با اشاره به اخذ مالیات بر ارزش افزوده از عسل، گفت: عسل جزو ...
گروه علمی: ظاهری جوان شاید با پرداخت هزینههای گزاف و عملهای زیبایی ممکن باشد، اما رعایت چند نکته در خوراکیهای روزانه این امر را سادهتر میکند.مصرف غذاهای سالم میتواند فواید زیادی داشته باشد، از کمک به کاهش وزن گرفته تا انرژی بیشتر. فراتر از آن، غذاهای خاصی وجود دارد ...
گروه سلامت: متخصص طب سنتی گفت:در ایام پاییز و زمستان مایعات کم میخوریم و این موضوع بسیار بد است. در همه فصلها توصیه میشود روزی سه بار شربت سکنجبین با خاکشیر و تخم شربتی استفاده شود.علیرضا ابوالفضلی متخصص طب سنتی در برنامه «صبح پارسی» شبکه جام جم گفت: خشکی روده باعث می...
گروه علمی: عسل هزاران سال است که به عنوان یک روش درمانی مورد استفاده قرار گرفت استه و اکنون برخی میگویند که عسل میتواند به از بین بردن لکههای اگزما کمک کند. به گفته متخصصان پوست عسل آبرسان است و به دلیل خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی ممکن است در درمان اگزما مؤثر باشد؛ اما هنوز ...